Maikel Jongenelis nieuwe cfo Hak

GIESSEN – Hak stelt Maikel Jongenelis als nieuwe cfo. Met deze aanstelling wordt Lizet Friesen-Leibbrandt opgevolgd. Jongenelis is sinds 2018 in dienst als finance manager bij de conservenfabrikant. De afgelopen jaren werkte hij nauw samen met Friesen die sinds 1 oktober in dienst is bij The Sustainable Trade Initiative.

Hak ceo Timo Hoogeboom is positief over Jongenelis, die de werkzaamheden van Friesen-Leibbrandt wilde overnemen. "Ze hebben beiden nauw samengewerkt en het afgelopen half jaar is hij voorbereid als interne opvolger van Lizet. Maikel kent alle ins en outs van ons bedrijf en is de juiste persoon om de komende jaren onze plantaardige strategie in Europa versneld uit te bouwen", aldus Hoogeboom.

Volgend niveau
Jongenelis zegt over zijn nieuwe rol: "De komende jaren staan er belangrijke projecten op stapel die Hak naar een volgend niveau zullen gaan brengen in haar missie om meer mensen te helpen groenten en peulvruchten te eten. In mijn nieuwe rol als cfo is het een geweldige uitdaging dat ik mede aan de basis van deze aankomende veranderingen mag staan om met de organisatie te werken aan verdere groei, digitalisering en professionalisering.''

Bron: Levensmiddelenkrant