The New chip on the block

Nieuw: Proper chips, op basis van linzen

‘S-GRAVELAND - Bickery Food Group introduceert een gezonde snack op basis van linzen. Het gaat om een chipsvariant van het merk Proper, bekend van de popcorn in unieke smaken. 

Deze linzenchips hebben een ongekende smaak en zijn perfect om te dippen. Het is een ideale aanvulling in het ‘gezonde snack schap’. Bovendien is elke variant glutenvrij, geschikt voor veganisten en voor 100 procent gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Linzen bevatten veel eiwitten en zijn een bron van vezels en ijzer. Ze geven Properchips hun subtiele zachte, romige smaak en lekkere crunch. Elke Properchips-variant heeft minder dan 100 kcal per portie en bevat minder dan 30 procent vet.

B Corp gecertificeerd
Daarnaast is Proper een B Corp gecertificeerde organisatie. Daarmee behoort Proper tot een wereldwijd netwerk van organisaties die bijdragen aan een duurzame en verantwoorde samenleving.

Proper Chips is er nu in 3 verschillende smaakvarianten: Barbecue, Sea Salt & Sweet Sriracha Chilli, voor de consument die van pit(tig) houdt.

Over Bickery Food Group
Bickery Food Group is distributeur van premium food en drink merken als Tabasco, Maaza en Bonne Maman. Proper Chips is de nieuwste productinnovatie binnen het healthy food assortiment.