Fabrikanten

Ritmeester Cigars neemt maatregelen rondom COVID-19

(CORONANIEUWS) 'S-HERTOGENBOSCH - Het Coronavirus houdt ons allen bezig. Ritmeester Cigars komt desgevraagd met een officiële reactie om haar klanten te woord te staan. 

Lisa van der Linden |

"Ritmeester Cigars neemt voorzorgsmaatregelen om een verantwoorde werkomgeving te creëren, voor onze klanten en medewerkers. De basis voor ons beleid is de informatie zoals deze verstrekt wordt vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze vertegenwoordigers werken, tot nader order, vanuit huis en zullen de winkels dus niet bezoeken. Uiteraard zijn de vertegenwoordigers wel telefonisch voor u bereikbaar. De productie werkt in twee ploegen, met een tussenpauze van 1 uur om de werkplekken zorgvuldig te reinigen. De groothandels hebben extra voorraden opgenomen, om de levering aan u te garanderen. Voor informatie over levering van uw groothandel, vragen wij u de desbetreffende website in de gaten te houden.

Wij hopen dat u niet getroffen wordt door het virus, zowel persoonlijk als zakelijk. Uiteraard wenst Ritmeester Cigars u veel sterkte in deze ongewone situatie."

Bron: Levensmiddelenkant/Out.of.Home Shops

banner-logo-ritmeester.jpg