5th Season: Snacking of the future

Snacken was jarenlang de vijand. Van koolzuurhoudende dranken en zoute chips tot snoep met veel suikers: snacks hebben doorgaans een slechte reputatie. Daar maakt 5th Season een einde aan met haar gevriesdroogde fruitsnacks! Fruit is namelijk het enige ingrediënt. Dankzij het vriesdrogen blijven de smaak en vitamines (meer dan 90%) goed bewaard. En dat komt best vaak van pas: tussendoor, door je ontbijt of wanneer je kinderen smeken om een snack.

5th Season heeft als missie om meer mensen meer fruit te laten eten in de vorm van een lekkere en gezonde snack. Het is fruit zonder gedoe. Want je hoeft het niet te schillen, wassen, verpakken en je krijgt er geen plakkerige vingers van. Bovendien is gevriesdroogd fruit lang houdbaar, dus je kunt ook ‘buiten het seizoen’ genieten van de stukjes ananas en aardbei. Zo heb je altijd wat vitamines op zak voor de zoete cravings.

Ieder zakje staat gelijk aan 80 gram vers fruit en bevat minder dan 50 kcal. Geen puf om een ananas te hakken of een fruitsalade te bereiden? Met 5th Season weet je dat je iets eet dat echt goed voor je is, 100% fruit!

Nu verkrijgbaar in de varianten: Strawberry, Pineapple en Fruit Salad.

Contact
5th SeasonWard Grasveld www.5thseasonfruit.com Ward@5thseasonfruit.com