Jan Linders vervangt Spar in Wageningen

WAGENINGEN – Jan Linders breidt uit boven de rivieren en opent 9 september haar deuren in Wageningen. Hiermee groeit het aantal supermarkten van Jan Linders naar 62. De Spar tegenover de nieuwe supermarkt sluit door de opening van de nieuwe supermarkt.

Algemeen directeur Ferry Moolenschot kan niet wachten tot de opening: “Het is leuk dat ook de inwoners van Wageningen kennis maken met ‘het voordeel uit het zuiden’ en we zijn enorm trots op de realisatie van deze nieuwe winkel.”

Centraal in de supermarkt gelegen is een groot verseiland. Hier zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades te verkrijgen. Ook kunnen consumenten gebruik maken van de slijterij, zelfscankassa’s en stomerij.

Vertrouwd
Ik kijk er naar uit om consumenten de service te bieden waar Jan Linders als formule voor staat: de balans tussen kwaliteit, service én voordeel,” benadrukt Bibi Timmers, supermarktmanager van de binnenkort openende supermarkt. Het personeel van de sluitende Spar wordt overgenomen door de nieuwe supermarkt. Timmers: “We starten dus met de vertrouwde gezichten van de medewerkers, maar in een nieuwe formule.”

Bron: Levensmiddelenkrant