Van den Heuvel nieuwe general manager AH België

ANTWERPEN - Raf van den Heuvel wordt vanaf 1 augustus de nieuwe general manager van Albert Heijn België. Hij neemt het stokje over van Luc De Baets die in juni 2014 general manager werd van Albert Heijn België. De Baets kiest ervoor om, na vijf jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor Albert Heijn in België, met pensioen te gaan.

Marit van Egmond, ceo Albert Heijn: ‘Onder leiding van De Beats is Albert Heijn uitgegroeid tot een geliefde supermarkt onder de Vlamingen. Wij zijn hem dankbaar voor het sterke fundament waar AH België vandaag op staat en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.” Van Egmond is van mening dat met Van den Heuvel de volgende fase van groei in goede handen is. “Hij is vanaf de start betrokken bij AH in België, en kent de klanten, ondernemers, en medewerkers als geen ander.”

Diepgaande kennis
De Belgische Van den Heuvel is momenteel Commercieel Directeur bij Albert Heijn België, met diepgaande kennis van de markt en liefde voor het Albert Heijn merk. Eerder dit jaar werd bekend dat Albert Heijn, inmiddels gegroeid naar 43 winkels, de komende jaren 30-50 winkels gaat openen.

Bron: Levensmiddelenkrant