Vomar Swifterbant en Lelystad geopend

LELYSTAD/SWIFTERBAND – Na de ombouw van twee Deen-winkels kan Vomar de deuren openen in Lelystad en Swifterband. Dit zijn de tiende en elfde Deen-winkels die onder de Vomar-vlag verder vaart.

In totaal zijn er 23 filialen van Deen overgenomen door Vomar. De opening wordt feestelijk gevierd met een gratis appeltaart en een Vomar-tas met opdruk van Lelystad en Swifterband voor alle klanten. Ook kunnen zij genieten van openingsaanbiedingen. Met Vomars Klant-is-Koning kaart maken klanten kans op een boodschappenpakket en sparen zij met 6 procent premie. Verenigingen zoals Swift ’64 en Hengelsport Lelystad Dronten kunnen hun clubkas aanvullen door boodschappen te doen met deze kaart.

Nieuw/oud assortiment
In de heropende winkel kan het winkelend publiek nog enkele geliefde producten terugvinden uit het Deen-assortiment, zoals de knoflooksaus, steenovenpizza’s, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, slagroomtruffels en Qualino-noten. De formule heeft ook het Altijd Handig-assortiment overgenomen. Deze range bestaat uit non-food artikelen van € 1.

Bron: Levensmiddelenkrant