Zingende Max Verstappen in Jumbo’s kerstcommercial | Levensmiddelenkrant

Zingende Max Verstappen in Jumbo’s kerstcommercial

VEGHEL- Jumbo brengt in de nieuwe kerstcommercial bekende Nederlanders samen. Van een zingende Max Verstappen tot een ijsdansende Sven Kramer.

In de commercial zijn niet alleen de bekende gezichten te zien met wie Jumbo samenwerkt, maar ook het kerstassortiment. “’Wat eten we deze Kerst?’, is een vraag die bijna iedereen zich stelt in december. Ons feestelijke kerstassortiment biedt ook dit jaar weer volop keuze. Of mensen nu uren in de keuken willen staan, het zichzelf makkelijk willen maken of juist een voordelig kerstmenu op tafel willen zetten, we hebben alles in huis voor een geweldige Kerst. Echte kookliefhebbers helpen we bijvoorbeeld om de show te stelen met een sappige porchetta met knapperige korst. En gemakzoekers helpen we snel aan tafel met verse ragout en een kant-en-klare stracciatella ijstaart.”, zegt Roy van Keulen, directeur marketing bij Jumbo.

Dit jaar komt Jumbo met een eigen kersttrui waar met de bijgeleverde uitwasbare stiften een eigen kerstwens op kan worden geschreven. De winst wordt gedoneerd aan de stichting Make-a-Wish Nederland.

Bron: Levensmiddelenkrant