1339-2d1b710969b9bc057dd97704052aefc4.png

Formules

Lidl officieel partner UEFA EURO 2024

HUIZEN – Supermarkt Lidl wordt officieel partner van het UEFA EURO 2024 voetbaltoernooi en het daaraan voorafgaand kwalificatietoernooi dat in dit en volgend jaar wordt gehouden. Het Europees Kampioenschap voetbal wordt van 14 juni tot 14 juli 2024 gehouden in Duitsland.

Redactie |

Lidl heeft 12.000 winkels in 31 landen, waarvan 30 landen in Europa. Volgens de supermarktketen is het niet meer dan logisch dat het bedrijf met dit kampioenschap samenwerkt. "We zijn verheugd om deel uit te maken van een evenement dat zowel onze klanten als onze medewerkers in de verschillende landen weet te fascineren. Net zoals onze producten voor iedereen beschikbaar zijn, willen we eraan bijdragen dat UEFA EURO 2024 een belevenis is voor iedereen, bijvoorbeeld in onze Lidl Fan Zones. Veel Lidl landen zullen met ons meejuichen en hoe bijzonder is het dat het slottoernooi wordt gehouden in het land waar Lidl ooit is gestart”, aldus Erik van den Hoogen, directeur inkoop en marketing Lidl Nederland.

Lidl zet met het partnerschap in op het belang van vers fruit en groente, maar ook een actieve en gezonde levensstijl. UEFA marketing director Guy-Laurent Epstein zei: “UEFA is trots om Lidl te verwelkomen als partner van de European Qualifiers en UEFA EURO 2024. Lidl’s wereldwijde aanwezigheid zal in aanzienlijke mate een positieve bijdrage leveren aan wat opnieuw een onvergetelijke competitie zal worden. We kijken er ook naar uit om samen een goede gezondheid en welzijn te promoten als gedeelde welzijnswaarden van Lidl en UEFA.”

Bron: Levensmiddelenkrant