Bachus en de Bie.jpg Gé Bachus (links) en Linda de Bie.

Onderzoek

Linda de Bie volgt Gé Bachus op bij Connecting Agri & Food

UDEN – Linda de Bie wordt per 1 december de nieuwe directeur van adviesbureau Connecting Agri & Food. Zij volgt in die functie Gé Backus op, die sinds de oprichting van het adviesbureau in 2012 directeur is. Het bureau is actief op de terreinen Smart Farming, Markt & Keten en Beleid en probeert bruggen te slaan tussen de consument en fabrikant als het gaat om de agrarische sector.

Redactie |

“Impact hebben op de duurzame ontwikkeling van agrofoodketens op basis van feiten én economische haalbaarheid is mijn belangrijkste drijfveer. De missie van Connecting Agri & Food om wetenschap, beleid en praktijk met elkaar te verbinden sluit hier naadloos op aan en ik ben verheugd om met het team en diverse partijen te gaan samenwerken”, aldus De Bie over haar nieuwe uitdaging. Zij heeft de afgelopen jaren in diverse functies managementervaring opgebouwd in advies- en projectorganisaties zoals Agrifirm en ZLTO.

Marktpositie
“Wij verwachten dat Linda de Bie bij uitstek geschikt is om de marktpositie van Connecting Agri & Food verder uit te bouwen. Wij zijn dan ook blij dat zij met haar ambitie en ervaring hiermee aan de slag gaat”, zegt Gé Backus. Hij gaat zich binnen het bureau richten op innovatieve projecten voor overheden, brancheorganisaties en bedrijven. 

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: