mamas-maaltijden-pieter-schoen-1200x675.jpg V.l.n.r. Serdar Tolenaar, René van der Zel, Rick Hageman en Henk Brussaard.,

Ondernemers

Mama’s Maaltijden krijgt investering van 1 miljoen euro

ROTTERDAM – Mama’s Maaltijden heeft in het televisieprogramma Dragon’s Den 1 miljoen euro opgehaald bij investeerder Pieter Schoen. Door de geldinjectie kan de maker van kant-en-klare maaltijden een exclusieve samenwerking aangaan met XXL Nutrition.

Redactie |

Gezamenlijk zullen de bedrijven onder de naam XXL Fitmeals gezonde en voedzame maaltijden voor sporters en mensen met een gezonde levensstijl op de markt brengen. De maaltijden zijn al online te bestellen en zullen vanaf de zomermaanden te koop zijn in meer dan 1000 supermarkten. De samenwerking met XXL Nutrition komt niet uit de lucht vallen. Het bedrijf van René van der Zel is marktleider in de Benelux als het gaat om voedingssupplementen.

Mama’s Maaltijden is in 2021 opgericht door oud-supermarktondernemers Serdar Tolenaar en Rick Hageman en fruitleverancier Henk Brussaard. De kant-en-klare maaltijden zijn te koop bij diverse supermarkten. Met XXL Fitmeals willen ze een segment aanboren dat in de retail nog niet werd bediend. Het bedrijf heeft de ambitie om binnen twee jaar marktleider te worden met zowel Mama’s Maaltijden als XXL Fitmeals.

Bron: Levensmiddelenkrant