Maza.jpg

Fabrikanten

Maza neemt activiteiten Florentin over

ZAANDAM – Producent van mediterraanse specialiteiten, Maza, kondigt aan de activiteiten van Florentin over te nemen. Florentin is een biologische voedingsproducent van mediterraanse delicatessen.

Redactie |

De overname is een mijlpaal voor Maza die hiermee de ambitie toont om haar diverse aanbod en innovatieve eetcultuur te versterken. Maza wil op deze manier haar eigen expertise combineren met de ambachtelijke aanpak van Florentin om tot een krachtige synergie te komen. “Innovatie zal zo versnellen”, aldus Maza. De nieuwe productielocatie is cruciaal voor de verdere groei van het bedrijf. 

Toewijding
Roberto & Richie Oberegger, directie en eigenaren van Maza, betonen hun enthousiasme over de overname: “Florentin staat bekend om haar toewijding, kwaliteit en haar passie voor biologische producten. Door onze krachten te bundelen, kunnen we ons commitment aan duurzaamheid versterken en onze klanten het beste van beide werelden bieden. We zijn vastberaden om onze gecombineerde kennis te gebruiken om nieuwe, spannende smaken en producten te introduceren die onze klanten zullen verrassen.”

Innovatie
Klanten kunnen uitkijken naar innovatie in de productontwikkeling, waarbij de nadruk ligt op gezondheid, duurzaamheid en smaak. “We begrijpen de consument en haar behoefte aan gemakkelijk, betaalbaar, hoogwaardig en authentiek eten”, zegt het management van Maza. “Door deze overname kunnen we onze klanten en consumenten nog meer uitgebreide opties bieden, gecombineerd met de uitstekende service die ze al van Maza gewend zijn.”

Bron: Levensmiddelenkrant