Rilland main entrance.jpg

Fabrikanten

McCain opent nieuwe Zeeuwse productiefaciliteit

RILLAND – In het Zeeuwse Rilland heeft McCain Foods op 13 juli een ultramoderne productiefaciliteit geopend. Met de nieuwe locatie verhoogt McCain de productiecapaciteit en kan het de groei van de diepvriesproducten op de Europese en internationale markt versnellen.

Redactie |

De opening van de locatie in Rilland volgt op de overname van Scelta Products, specialist in bereide groentehapjes, door McCain in september 2022. Samen met de twee Scelta productielocaties in Kruiningen en Yerseke zijn de locaties naadloos geïntegreerd in de divisie bereide groentehapjes en snacks van McCain.

"Deze strategische overname markeert de toewijding van McCain Foods om te investeren in zijn geïntegreerde appetizer- en snackactiviteiten, de productie- en verkoopteams binnen continentaal Europa uit te breiden en aanzienlijke groei te realiseren op zowel de Europese als de internationale markten”, zegt de ceo van McCain Max Keune. We zijn van plan om de komende jaren verder te investeren in onze Nederlandse vestigingen. Met de opening van de fabriek in Rilland zijn we er trots op dat we innovatie in de appetizer-industrie stimuleren."

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops