Market Food Group.png

Formules

Market Food Group neemt Detailresult-Bakkerij over

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – De overname van Detailresult-bakkerij is een volgende stap in de ontwikkeling en uitbreiding van de Market Food Group (MFG).

Redactie |

Algemeen directeur van Market Food Group, Sjacco Nel, vertelt: “Met deze transactie zetten we de volgende stap in de ontwikkeling van Market Food Group. Na de verwerving van de bakkerijen Faber en Smithuis in het afgelopen jaar, diende deze mogelijkheid zich op een uitstekend moment aan. De eerste fase van integratie van alle onderdelen binnen de groep is volgens plan verlopen en de bakkerijmarkt is na een hectisch 2022 weer enigszins genormaliseerd.”

Vergroting van capaciteit
Met de nieuwe locatie krijgt de bakkerijgroep uit Bunschoten-Spakenburg meer ruimte en capaciteit. MFG levert naast eigen formules ook brood en banket aan supermarkten, horecabedrijven en grote aanbieders van maaltijdboxen. De overname leidt tot verdere groei en continuïteit op de lange termijn. MFG gaat de productie van brood in Apeldoorn weer opstarten nadat deze kwam stil te liggen na de opsplitsing van Detailresult. Ook pakt de locatie de mogelijkheden voor export naar Duitsland op.
Apeldoorn is de vijfde productielocatie voor MFG.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: