markschraauwen.jpg Mark Schraauwen (links) en Michel Driessen. Foto: Verstegen Spices & Sauces

Fabrikanten

Michel Driessen draagt topfunctie Verstegen over aan Mark Schraauwen

ROTTERDAM – Per 1 juni heeft Michel Driessen zijn functie als ceo bij Verstegen Spices & Sauces overgedragen aan Mark Schraauwen. Schraauwen was de afgelopen drie jaar werkzaam als cco bij Verstegen en zal nu dus de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nemen. Driessen blijft eigenaar van Verstegen en neemt zitting in de Raad van Advies.

Redactie |

Driessen wil met de leiderschapsovergang meer gaan focussen op de continuïteit van Verstegen’s duurzame ambities. Driessen: “Ik ben dankbaar voor mijn tijd als ceo bij Verstegen, een prachtig familiebedrijf met gepassioneerde mensen die alle 550 betrokken zijn bij onze missie: het meest duurzame kruiden- en specerijen bedrijf ter wereld worden. Als familiebedrijf geloven we in het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties. Met Mark als nieuwe ceo zetten we een strategische stap richting verdere professionalisering en innovatie. Op die manier kan ik meer tijd vrijmaken om als ambassadeur bij te dragen aan onze duurzaamheidsmissie.”

Samenwerking met partners
Schraauwen is al zes jaar in dienst bij Verstegen, waarvan de laatste drie jaar als cco. “Onze focus op duurzaamheid en kwaliteit blijft onveranderd. We zullen blijven investeren in nieuwe technologieën, processen en innovaties. Deze dragen bij aan onze missie van duurzaamheid, de lekkerste smaak en kwaliteit. De samenwerking met partners is hierbij cruciaal voor ons succes. We zullen onze relaties blijven versterken om gezamenlijk onze doelen te bereiken”, aldus de nieuwe ceo.

Bron: Levensmiddelenkrant