Huidige-CEO-van-NGGF-en-HAK-Timo-Hoogeboom-en-opvolger-Nicole-Freid-in-het-biologische-bietenveld.jpg

Fabrikanten

Nicole Freid nieuwe ceo Hak en NGG&F

GIESSEN – Nicole Freid neemt op 1 september de leiding van Neerlands Glorie Groenten & Fruit (NGG&F) en Hak over van Timo Hoogeboom. Hoogeboom heeft 11 jaar de leiding gehad over de bedrijven. In die tijd heeft hij Hak van een traditioneel groenteconservenbedrijf omgevormd naar een moderne Europese bedrijf dat een voortrekkersrol vervult in plantaardige voeding en duurzame lokale teelt.

Redactie |

Nicole Freid is de afgelopen 10 jaar bij Hak verantwoordelijk geweest voor de marketing en innovatie. In de capaciteit werkte zij nauw samen met Hoogeboom aan de langetermijnstrategie van het merk. “Het is een hele eer om het stokje van Timo te mogen overnemen. Hij laat een prachtig bedrijf achter dat gereed is voor de toekomst. Ik ben er klaar voor om aan het volgende hoofdstuk te gaan bouwen. De missie van HAK om iedereen te helpen meer groenten en peulvruchten te eten blijft daarbij leidend. De recent uitgesproken ambitie om over te gaan naar 100% biologisch voor de Nederlandse teelt in 2027 is een stevige uitdaging, maar die ga ik graag aan, samen met de andere collega’s bij HAK en NGG&F”, zegt Freid.

Timo Hoogeboom over zijn afscheid: “Het was voor mij een grote eer om aan dit fantastische bedrijf leiding te mogen geven. Een bijzondere periode in mijn leven, waarin ik met heel veel plezier en dankbaarheid zal terugdenken en die ik voor geen goud had willen missen. Ik ben heel blij dat juist Nicole het van mij gaat overnemen. ”

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: