biowinkel.jpg

Formules

Niet meer zoeken naar een biologische winkel

EDE – Consumenten hoeven niet meer op zoek naar een biologische winkel. Alle aangesloten verkooppunten van de Biowinkelvereniging zijn nu te vinden op de nieuwe locatiezoeker mijnbiowinkel.nl. De website is gelanceerd voor de EU Organic Action Day op zaterdag 23 september.

Redactie |

In de locatiewijzer zijn ruim 200 winkels opgenomen. Winkels die niet bij de Biowinkelvereniging zijn aangesloten worden als ze zich aanmelden ook opgenomen. Op de kaart kunnen consumenten ook alle boerderijwinkels en online verkooppunten vinden. Naast de locatiewijzer zullen op de website ook alle landelijke acties van biologische winkels te vinden zijn.

"Als we willen dat consumenten vaker voor biologisch gaan, moeten we dat ook mogelijk maken. Betere vindbaarheid en zichtbaarheid dragen bij aan de groei van biologisch. Voor veel biologische winkeliers is het van groot belang dat consumenten de weg naar 100% biologische voeding weten te vinden. Deze winkeliers onderscheiden zich juist door hun keuzes op het gebied van duurzaamheid, hun aanbod van producten en hun ruime kennis over de (herkomst) van de producten", aldus Roosmarijn Saat, voorzitter van de Biowinkelvereniging, de vereniging van biologische speciaalzaken.

De locatiezoeker is hier te vinden.

Bron: Levensmiddelenkrant