AH Arnhem.jpg

Formules

Nieuw XL-concept van Albert Heijn in Arnhem

ZAANDAM – Na een grootschalige verbouwing is in Arnhem de XL-winkel van Albert Heijn in winkelcentrum Kronenburg heropend. Klanten kunnen hier de allernieuwste supermarktconcepten van de formule ervaren, zoals verpakkingsvrij boodschappen doen, een eigen bloemenboeket samenstellen of Aziatisch streetfood kopen.

Redactie |

Constantijn Ninck Blok, directeur merchandising & formats bij AH, zegt over de nieuwe concepten binnen de formule: "We werken er elke dag aan om onze winkelformule aan te scherpen en beter te maken voor onze klanten. Albert Heijn staat voor ‘Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen’. Dit komt perfect tot uiting in deze winkel vol vers, digitale inspiratie en gemak, en natuurlijk de vele mogelijkheden om voordelig boodschappen te doen. Daar zijn we heel blij mee." 
 
Service- en versplein
De locatie heeft een Bakery Café bij de entree waar ter plekke koffie en een vers broodje genuttigd kan worden. Bij de bloemist op het serviceplein kan een boeket samengesteld worden. Ook is er een Doppery-watertappunt aanwezig. 
Onder de naam Allerhande Keuken vinden klanten versbereide maaltijden, zoals pizza uit de oven en diverse pasta’s. Nieuw is het Aziatische streetfoodconcept met een sushibar, pokébowls, en Vietnamees, Thais en Indonesisch streetfood. Op het versplein zijn groenten en fruit, biologische en halal etenswaren, een vega-eiland met vegetarische en veganproducten en verspakketten verkrijgbaar. De markthal met ontbijt, lunch en borrelhapjes is vernieuwd.

Duurzaam
De winkel is duurzaam verbouwd. Niet alleen zijn er materialen hergebruikt, het restmateriaal wordt zoveel mogelijk gerecycled, De supermarkt is gasloos en wordt verwarmd door restwarmte van de koelingen. Ook zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst. Er kan duurzaam gewinkeld worden: klanten kunnen gebruikmaken van 24 dispensers met onder meer ontbijtgranen, rijst, koffiebonen en peulvruchten en zo hun eigen herbruikbare verpakkingen vullen.

Bron: Levensmiddelenkrant