Foto Annemarie Swijtink klein.png

Ondernemers

Nieuwe bestuursleden FSIN

EDE – Annemarie Swijtink en Dick Slootweg zijn toegetreden tot het bestuur van het Foodservice Instituut Nederland. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling en Freek van Beek. Het bestuur van FSIN is met negen leden nu weer voltallig.

Redactie |

Swijtink is sinds vorig jaar managing director bij McDonald’s Nederland. Zij vertegenwoordigt de schakel outlets in het bestuur. Zij werkt al vijftien jaar in de fastfoodbranche en heeft veel kennis van de sector. Slootweg is sinds 2005 managing director van Bidfood en gaat in het bestuur de schakel grossiers vertegenwoordigen.

Naast voorzitter Walter Seib (HMS Host) en de nieuwe leden Annemarie Swijtink en Dick Slootweg, bestaat het FSIN-bestuur uit: Rob Heesen (Albert Heijn), Jan Willem Hilbron (Albron), Dries Bögels (Sligro Food Group), Mark Boot (Arla Foods), Paul van Haeren (Signature Foods) en Johan Vercaemst (Unilever Foodsolutions). De dagelijkse leiding van het FoodService Instituut Nederland is in handen van directeur Inga Blokker.

 

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

 

Lees meer over: