Kneedklaar-sfeerbeeld3.jpg Foto: Verstegen

Introducties

Nieuwe vleesvervangers van Verstegen

ROTTERDAM – Verstegen Spices & Sauces brengt een nieuw product op de markt waarmee consumenten in no-time smakelijke vleesvervangers op tafel zet. Onder de naam Kneed & Klaar brengt het bedrijf zeven producten op de markt.

Redactie |

Volgens Verstegen is het een compleet nieuw concept. Kneed & Klaar is een droge mix die met olie en water tot een plantaardig ‘deeg’ gekneed wordt en dat vervolgens kort gebakken moet worden. De smaak komt van de toegevoegde kruiden en specerijen.

Ontwikkelen
Nina van Delsen, brandmanager retail bij Verstegen over de introductie: “Als pioniers van positieve impact zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van duurzame producten. We wilden een vleesvervanger ontwikkelen voor de avontuurlijke flexitariër, de hobbykok die in een handomdraai een lekkere, plantaardige maaltijd op tafel wil zetten. Dat moest een makkelijk, smaakvol en gezond product worden dat altijd voorhanden is, met de rijke smaak van onze kruiden en specerijen. Na jarenlange research & ontwikkeling kunnen we nu met trots Kneed & Klaar presenteren. Het is een volledig nieuw product op de Nederlandse markt. We moeten de consument dan ook meenemen in het concept: “meng, kneed, bak & klaar”. Dat doen we met duidelijke instructies in al onze communicatie.”  

Vanaf eind februari liggen de producten in de schappen. Voor 2024 zijn de Kneed & Klaar producten exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Bron: Levensmiddelenkrant