Euroma Original Spices Zwolsche Stoof (002).jpg

Introducties

Nieuws van Euroma: de Zwolsche stoof is terug in de schappen

Een favoriet voor velen! In Nederland stoven we al eeuwen ons vlees. Het is de perfecte manier om vlees heerlijk mals te maken zonder ingewikkelde recepten. Deze krachtige, volle melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kruidnagel en anijszaad. De melange vormt de basis voor een lekkere hachee of ander stoofgerecht.

Met de Zwolsche Stoof maak je een heerlijke Hollandse stoofpot. Deze klassieke stoofmelange vormt de basis voor een heerlijke hachee of ander stoofgerecht. Het duurt even voor het gerecht op tafel staat, maar het resultaat is overheerlijk.

Iedere (thuis)chef kan vanaf nu op een pure en natuurlijke manier meer smaak geven aan ieder stoofgerecht. Deze Zwolsche stoof is 100 procent puur, net zoals alle andere Euroma-producten bevat de melange geen toegevoegd zout, E-nummers en andere onnodige toevoegingen. 

De Zwolsche stoof is een van de Original Spices, een samenwerking tussen Euroma en 3-sterren chef Jonnie Boer van de Librije. De beste specerijen van Euroma en de geweldige smaakcomposities van Jonnie Boer maken Original Spices tot de lekkerste specerijenmelanges.

Verkrijgbaar bij Jumbo en Plus in het kruiden en specerijen schap. En uiteraard in Zwolle bij de Librije (ook online).

Lees meer over: