no fairy tales wrap.png

Fabrikanten

No Fairytales komt met volkorenvariant

AMSTERDAM – Voedselproducent No Fairytales brengt een variant op de groente-tortilla op de markt. De fabrikant vervangt tarwemeel door volkorenmeel. No Fairytales wil met deze nieuwe tortilla inspringen op de adviezen van voedingsexperts wereldwijd.

Redactie |

Bernadette Kooijman zegt: "Na de lancering van de groentetortilla zijn we gaan kijken naar de optie om ook een volkoren groentetortilla te maken, omdat we als bedrijf continu bezig zijn met het verbeteren van voeding. We zijn met een klein team en om dan voedselreuzen weer te snel af te zijn, is fantastisch.” Volgens No Fairytales is zij de eerste producent ter wereld die met een groentetortilla met volkorenmeel op de markt heeft gebracht. 

Leren en optimaliseren
Michèle Nijst, voedselverbeteraars van No Fairytales noemt het vervangen van tarwemeel door volkoren meel geen eenvoudig proces. “Na ruim een jaar leren en optimaliseren, is het gelukt."

Om te peilen wat consumenten van nieuwste het product vinden, wil het bedrijf hen uitdagen met het motto 'Laat je horen voor volkoren!’ Vanaf 28 augustus ligt de volkoren groentetortilla in de winkel.

Bron: Levensmiddelenkrant