182503_img-7299_image-xl_20240606102820.jpg Foto: Odin

Formules

Odin opent in Amsterdam-Noord

AMSTERDAM – Biologische supermarkt Odin opent zijn eerste speciaalzaak in Amsterdam-Noord. In totaal komt het aantal winkels van de keten in de hoofdstad op zeven. De winkel komt in de nieuwe woontoren The Bow aan de Docklandsweg.

Redactie |

Julia Lindenberg is de bedrijfsleider. “Ik verheug me erop dat we in deze gloednieuwe winkel lekker veel ruimte hebben voor een uitgebreid assortiment van de beste biologische en biodynamische producten. Jonge gezinnen vinden hier alles wat ze nodig hebben. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een ‘grab and go’-assortiment voor expats en mensen met weinig tijd”, aldus Lindenberg.

“Omwonenden zijn van harte uitgenodigd op het openingsfeest op 21 juni van 16.00 – 18.00 uur. We hebben een dj en een heerlijke chocoladeproeverij van het Amsterdamse bedrijf Chocolatemakers. Ook kun je kennismaken met de mooie biologische zuivelproducten van Weerribben Zuivel en natuurlijk is er een hapje en een drankje. Om 17.00 uur hebben we een officieel openingsmoment”, vertelt Lindenberg.

 Wens
“De Amsterdamse leden van onze coöperatie vragen al heel lang om een Odin winkel in Amsterdam-Noord” zegt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. “Hiermee gaat dus een lang gekoesterde wens in vervulling. Het is een mooie winkel met veel potentie, die te voet en per fiets goed bereikbaar is.”

“We konden zelf bepalen hoe we de winkel en de achterruimte met de koelingen, kantine en kantoortje konden inrichten” zegt Regiomanager Bas Mekking. “Dat werkt wel ontzettend fijn en er is zelfs een mooi raam gecreëerd naar het kantoor, waardoor de collega’s een weids uitzicht hebben naar buiten. Het pand heeft een oppervlakte van 260m2, waarvan ruim 200m2 aan winkeloppervlak.”

Bron: Levensmiddelenkrant