163090_odin-ijburg-tekenmoment-amsterdam-ijburg-pien-thate-maurits-dolleman-biodelicious_image-xl_20230712161530.jpg

Formules

Odin opent op Amsterdam-IJburg 36e winkel

AMSTERDAM – De nieuwste winkel van de biologische supermarktketen Odin kom in de Amsterdamse wijk IJburg. Op vrijdag 15 juli droegen de eigenaren Pien Thate en Maurits Dolleman hun biologische speciaalzaak Biolicious over aan Odin. Na een week van aanpassingen zal op zaterdag 22 juli de winkel weer open gaan onder de nieuwe naam.

Redactie |

“Dertien jaar geleden hebben wij Biolicious IJburg vanuit het niets opgezet. Er waren toen nog geen winkels aan het Joris Ivensplein. Tijdens ons vestigen kwam er ook een Hema en begon het te leven aan de achterkant van het winkelcentrum IJburg. Wij hebben met de buurt een goede relatie opgebouwd en veel gedaan voor jongeren van IJburg. De projecten die wij hebben opgezet zullen we op onze locatie op Oostpoort voortzetten. Wij blijven ondernemers in hart en nieren en het afscheid van IJburg opent voor ons nieuwe deuren om het sociale DNA van Biolicious verder uiting te geven in een vernieuwende winkel. Wij zijn ervan overtuigd dat wat wij de afgelopen 13 jaar hebben opgebouwd in goede handen is bij Odin en dat zij deze locatie met dezelfde passie en overtuiging vorm zullen geven zoals wij altijd hebben gedaan. Wij wensen hen heel veel succes en voorspoed op IJburg”, aldus de oude eigenaars.

De opening van Odin IJburg zal feestelijk worden gevierd met de klanten. Inwoners van IJburg kunnen binnenkort ook gebruik maken van de bezorgservice van Odin.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: