tea-1132529_1920.jpg

Fabrikanten

OFC neemt Teamasters over

VEENENDAAL – Organic Flavour Company (OFC) heeft een 100% belang genomen in Teamasters uit Alblasserdam. Volgens OFC stelt deze strategische overname het bedrijf in staat zijn productportfolio uit te breiden en is de synergie tussen beide bedrijven het belangrijkste motief.

Redactie |

OFC importeert en produceert organische thee, kruiden en specerijen. Teamasters produceert premium private label biologische thee.  De oprichter van Teamasters, Steven Kleinjan, neemt een belang in OFC en zal daar de functie van commercieel directeur vervullen.

“Door de samenvoeging kan een breed assortiment van thee, kruiden en specerijen in verschillende verpakkingsvormen ontwikkeld en geproduceerd worden. Daarmee zijn wij voor private label klanten een nog interessantere partner geworden”, aldus Steven Kleinjan, commercieel directeur van Organic Flavour Company.

Peter van de Steeg, algemeen directeur Organic Flavour Company: “Steven versterkt als gepassioneerd theesommelier ons team, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen helpen en adviseren bij de ontwikkeling van melanges en theeconcepten.”

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: