gvo-230829-069.jpg

Formules

Ombouw laatste Jan Linders klaar

NIEUW-BERGEN/ZAANDAM – Met de opening van de Albert Heijn-winkel in Tegelen is de ombouw van alle 44 Jan Linders-vestigingen naar AH voltooid. Op twee dagen na een jaar geleden werd de supermarktbranche opgeschud door de aankondiging dan de zelfstandige keten Jan Linders franchiser werd van de Zaanse grootgrutters.

Redactie |

Er werd om concurrentieredenen nog wat geschoven met winkels, enkele werden verkocht aan andere supermarktketens en Jan Linders kreeg er ook tien Albert Heijns bij. Op 29 augustus werd de eerste omgebouwde Albert Heijn Jan Linders geopend in het Limburgse Venray. In rap tempo volgden in nog geen vier maanden de overige vestigingen. Vorige week berichtten wij hier dat het servicecentrum van Jan Linders gaat verhuizen naar een kleiner pand. Dat was nodig na de inkrimping van het hoofdkantoorpersoneel met 90 mensen. Het distributiecentrum in Nieuw-Bergen is overgenomen door AH en wordt uitgebreid tot regionaal dc.

Ferry Moolenschot, algemeen directeur Jan Linders: “Vandaag vieren we de succesvolle ombouw van maar liefst 44 Jan Linders-winkels naar de Albert Heijn-formule verrijkt met het beste van Jan Linders. Onze winkel in Tegelen had de eer deze mooie mijlpaal te markeren. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s dit nieuw hoofdstuk in de rijke historie van ons mooie familiebedrijf te vervullen. Bovenal ben ik enorm trots op al onze collega’s die dit samen bereikt hebben.”

gvo-230829-179.jpg Marit van Egmond (links) en Ferry Moolenschot bij de opening van de eerste AH Jan Linders in Venray Foto: Gerard van Oosbree

Marit van Egmond, ceo Albert Heijn: “Wat een fantastische klus hebben we met z’n allen geklaard! In nog geen vier maanden tijd hebben we er 44 prachtige Albert Heijn-winkels in het zuiden van Nederland bijgekregen. Mooi om te zien dat klanten zich al zo snel thuis voelen bij ons. Dat zien we terug in de resultaten van de winkels, maar zeker ook in alle leuke reacties van klanten die blij zijn met ons uitgebreide assortiment en onze service. Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen maanden keihard gewerkt heeft om dit te realiseren.”

Bron: Levensmiddelenkrant