Ocean Spray_Packshot.jpg

Introducties

Ontdek de verfrissende en gezondere keuze van Ocean Spray Vruchtendrank Framboos

Nu met 0% toegevoegde suikers! Als marktleider in cranberry dranken in Nederland en België begrijpen we de groeiende vraag naar gezondere opties. Uit het recente Nationale FWS frisdrank onderzoek blijkt dat 62% van de frisdrankdrinkers actief let op het suikergehalte, en daarom hebben we onze nieuwste vruchtendrank ontwikkeld, speciaal voor jou.

Deze heerlijke vruchtendrank combineert de smaak van sappige frambozen met onze iconische cranberry, die al lang bekend staat om zijn voedingsstoffen met bewezen gezondheidsvoordelen. Onze framboos vruchtendrank bevat enkel de natuurlijk aanwezige suikers van de vruchten zelf - geen toegevoegde suikers. 

Kies voor een bewuste en verfrissende optie die past bij jouw gezonde levensstijl. Ocean Spray Framboos 0% suiker toegevoegd biedt de perfecte balans van smaak en gezondheid, zonder compromissen. Proef het vandaag nog en laat je verrassen door de natuurlijke en verkwikkende smaak van onze cranberry framboos vruchtendrank - een genot voor je smaakpapillen, zonder extra suiker!

Verkrijgbaar bij Albert Hein & JUMBO voor meer informatie oceanspray.nl 

Lees meer over: