Formules

Ondernemers

Opening tiende Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk

VEGHEL – Inwoners van Naaldwijk en omgeving kunnen vanaf nu hun boodschappen doen in de nieuwe Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland. Naast een uitgebreider assortiment biedt de foodmarkt ook een ruim aanbod aan verskeukens. De nieuwe vestiging zal worden geleid door Dennis van Menxel.

Yentl Bocxe Strik  |

Het Foodcafé van de nieuwe vestiging heeft verschillende keukens waar allerlei gerechten ‘live’ worden bereid. “Onze klanten kunnen kiezen uit een grote variëteit aan verskeukens. Van loaded fries tot vers gebrande noten, en van sushi tot verse maaltijden van traiteur Landwaart, het wordt allemaal bereid waar je bij staat”, zei Van Menxel eerder in een interview met Levensmiddelenkrant.

Foodbeleving

Jumbo-uitbater Edward Koornneef is blij met de opening van zijn tweede Foodmarkt. “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. We zijn dan ook ontzettend trots op het prachtige eindresultaat! Het is fantastisch om op deze openingsdag zoveel klanten te zien die enthousiast zijn over onze winkel. Samen met het Foodcafé, dat 120 zitplaatsen telt, biedt onze nieuwe winkel een kleine 4000 m2 aan foodbeleving”, aldus Koornneef.

Bron: Levensmiddelenkrant

01-jumbo-foodmarkt-naalwijk.jpg