Poiesz Sneek aug2023 (44).jpg

Formules

Opnieuw uitbreiding voor Poiesz

ROLDE – Poiesz neemt nog een Plus supermarkt in het noorden over. Dit keer in het Drentse Rolde. Als alles geregeld is neemt de Friese supermarktketen het filiaal eind maart over. Eind april moet de nieuwe hypermoderne Poiesz dan open gaan voor de inwoners van het dorp en omgeving.

Redactie |

De viering van het 100-jarig bestaan van Poiesz heeft het bedrijf een flinke boost gegeven. De supermarkt heeft de omzetresultaten hierdoor zien stijgen en maakt nu ‘dankbaar gebruikt van de kansen en mogelijkheden’ die in hun regio voorbij komen. “Uiteraard wordt er momenteel flink veel geïnvesteerd door Poiesz, maar dat doen we vanuit de stellige overtuiging dat deze investeringen toekomstgericht zullen bijdragen aan de verdere groei en bloei alsmede de continuïteit van ons prachtige familiebedrijf”, aldus Piet Smit, algemeen directeur van Poiesz.

Bij de verbouwing gaat Poiesz veel zaken hergebruiken van de Plus. De winkel is nog niet zo lang geleden helemaal gemoderniseerd en in het kader van duurzaamheid wordt er gekeken hoe dit kan worden ingepast in een echte onvervalste Poiesz met alle formule-elementen.

Bron: Levensmiddelenkrant