PLUS Glutenvrij.jpg De nieuwe glutenvrije producten hebben een herkenbaar uiterlijk

Formules

Plus breidt uit met glutenvrij

UTRECHT – Klanten kunnen voortaan voor nog meer glutenvrije producten bij Plus terecht. De supermarktformule heeft het glutenvrije assortiment flink uitgebreid onder het Plushuismerk. Op deze manier wil de supermarkt goed eten voor iedereen toegankelijker maken.

Zoë Kools |

Het glutenvrije assortiment van Plus telt nu, inclusief de nieuwe huismerkproducten, 90 glutenvrije opties en biedt klanten met een glutenintolerantie een keuze voor ieder moment van de dag. Plus heeft het huismerkassortiment vergroot met producten voor alle maaltijden: ontbijt, lunch, diner of snack. Zo bevat het assortiment nu knäckebröd, mueslirepen, havermout en luchtige crackers. Ook kan de klant bij de supermarkt terecht voor onder andere glutenvrije pistoletjes, fusilli, spaghetti en wraps. Daarnaast biedt Plus nu ook een ruimere keuze in zoete snacks, zoals glutenvrije choco chip cookies, speculaas, stroopwafels en cake. De glutenvrije producten hebben een eigen ontwerp met een herkenbaar glutenvrij-logo en zijn zo makkelijk te vinden voor de klant.

PLMA
De nieuwe glutenvrije producten van het Plus-huismerk zullen ook te vinden zijn op het innovatieplein van de Private Label Manufacturers Association (PLMA) in de RAI Amsterdam op 28-29 mei.

Dit artikel verscheen eerder in Levensmiddelenkrant. Abonneren? Klik hier.