foto2.jpeg

Formules

Plus opnieuw Beste Wijnsupermarkt

UTRECHT – Plus is voor de tiende keer uitgeroepen tot ‘Beste Wijnsupermarkt van Nederland’. Volgens onafhankelijk marktonderzoeksbureau NielsenIQ heeft de supermarkt het meest verrassende assortiment, de meest aantrekkelijke aanbiedingen en de meest deskundige medewerkers.

Redactie |

Elk jaar worden de wijnafdelingen van Nederlandse supermarkten beoordeeld en kunnen consumenten hun mening geven op dertien aspecten, waaronder prijs, beschikbaarheid en schapindeling. Plus heeft op zes van de aspecten de eerste positie behaald: aantrekkelijke afdeling, beschikbaarheid wijnen, verrassend assortiment, informatie over wijnen, deskundig personeel en aantrekkelijke aanbiedingen.

Deskundige wijnadviseurs
Elke Wolterink, category manager wijn bij Plus: “Voor kwalitatief goede en betaalbare wijnen kunnen klanten al jaren bij Plus terecht. Onze klanten weten onze wijnafdeling goed te vinden en onze kwaliteitswijnen goed te waarderen. Met de titel van Beste Wijnsupermarkt als bewijs. Onze ondernemers, supermarktmanagers en hun deskundige wijnadviseurs zorgen er samen voor dat onze klanten het beste wijnadvies in de winkel krijgen. Om nog meer klanten kennis te laten maken met onze wijnen, start volgende week de Waanzinnige Wijnweek met veel voordeel op speciaal geselecteerde wijnen. Een mooie gelegenheid om nieuwe wijnen uit te proberen.”

Wijnassistent
Levensmiddelenkrant sprak onlangs met ondernemer en Plus-medewerker Wesley Lenkens, die na het afronden van de Plus wijnopleiding een app ontwikkelde om de wijnkeuze in Plus-vestigingen persoonlijker en deskundiger te maken. Zijn app is al in gebruik genomen bij drie Plus Verbeeten vestigingen en ook bij een Plus-vestiging in Geleen. Lees het interview hier.

Bron: Levensmiddelenkrant