Afbeelding2.jpg Foto: Plus

Formules

Plus plaatst eerste snellader in Klazienaveen

UTRECHT – Plus komt haar klanten met een elektrische auto tegemoet. De supermarktketen is een samenwerking aangegaan met PowerGo voor het realiseren van snellaadpalen bij de winkels van Plus.

Redactie |

Plus in Klazienaveen heeft de primeur: hier wordt de eerste snellader geplaatst van 320 kW met een batterijsysteem. Hierdoor is de auto vaak weer na een supermarktbezoek volledig opgeladen. Klanten kunnen naar verwachting voor de zomer hun auto opladen. PowerGo houdt bij iedere plaatsing rekening met factoren als het parkeergedrag van de klant, ruimte en de omgeving. De laadpalen bieden ook extra communicatie- en advertentiemogelijkheden voor Plus. 

Duurzaamheidsambities
Björn Bertrand, directeur Vastgoed & Ontwikkeling van Plus: “Als supermarkt weerspiegelen onze duurzaamheidsambities zich niet alleen in de producten die we verkopen, we richten ons ook op onze eigen bedrijfsvoering. Zo liggen de daken van nieuwe Plus distributiecentra in Oss en Deventer vol met zonnepanelen en richten we onze winkels steeds energie-efficiënter in. Als supermarkt staan we midden in de maatschappij en het plaatsen van laadpalen bij winkels is een volgende mooie stap. Door samen met PowerGo onze parkeerterreinen te voorzien van snelladers, kunnen klanten bij Plus tijdens het boodschappen doen eenvoudig de auto opladen. Op deze manier biedt Plus een extra service en zijn we samen met klanten op weg naar een duurzamere toekomst.’’

Locaties
PowerGo plaatst de eerste snelladers bij circa 20 supermarkten van Plus, verspreid over heel Nederland. Vanuit de samenwerking worden meer locaties onderzocht en kunnen ook Plus ondernemers aansluiten.

Bron: Levensmiddelenkrant