Poiesz Sneek aug2023 (33).jpg Per 1 juli 2024 mogen supermarkten geen tabak meer verkopen.

Formules

Poiesz breidt uit met DA-Readshop

SNEEK – Poeisz Supermarkten opende in januari haar eerste DA-Readshop combinatiewinkel in Leeuwarden. Nu lijkt het erop dat de Friese formule daar meer kansen inziet.

Redactie |

De DA-Readshop combinatiewinkel is geopend in winkelcentrum Westeinde in Leeuwarden. Mirjam Helfferich werd toen aangesteld als bedrijfsleidster van de winkel. Op LinkedIn schreef zij toen: “Onwennig van mijn Poiesz kleding? Zeker weten! Maar tegelijkertijd helemaal klaar voor deze mooie uitdaging van uit Poiesz Supermarkten B.V. Op woensdag 24 januari is er een geheel nieuwe DA-ReadShop combinatiewinkel geopend in Leeuwarden Westeinde! De komende tijd zal ik als bedrijfsleidster samen met mijn super enthousiaste collega’s Anita en Elke deze pilot tot een groot succes maken. Een verrijking voor het winkelcentrum, want in deze winkel kun je terecht voor: drogisterijartikelen, boeken, tijdschriften, rookwaren, kantoorbenodigdheden en de Poiesz zit om de hoek!”

Uitbreiden naar andere supermarkten
Helfferich maakte afgelopen week op haar LinkedIn-pagina bekend dat ze vanaf heden aan de slag gaat als coördinator DA-Readshop bij Poiesz Supermarkten. Op datzelfde bericht reageert Taron van het Bolscher, bedrijfsleider bij Poiesz: “Gefeliciteerd Mirjam. Laten we er vrijdag een mooie opening van maken.” Wellicht betekent dit dat Poiesz verder wil gaan uitbreiden met DA-Readshop combinatiewinkels bij andere supermarkten.  

Poiesz laat weten aan Levensmiddelenkrant dat ze nog midden in de pilot zitten en daarom vanuit Poiesz nog niets schrijven over de winkelcombinaties.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops