Poiesz doneert €68.942,15 aan de Voedselbanken in het Noorden.JPG In de vestiging van de Voedselbank in Sneek overhandigt Richard Poiesz (commercieel manager Poiesz) de cheque aan Liliane van Heteren (Fondsenwerving Voedselbanken Nederland).

Formules

Poiesz doneert groot bedrag aan Voedselbanken in het noorden

SNEEK – Poiesz heeft bijna 70.000 euro gedoneerd aan de Voedselbanken in het noorden. De afgelopen weken waren er in de winkels speciale donatieaanbiedingen. Van elke verkochte aanbieding doneerden Poiesz en de leveranciers 10 cent. Klanten konden in dezelfde periode hun statiegeld doneren.

Redactie |

“We vinden het mooi om te zien dat we in samenwerking met leveranciers en klanten een steentje kunnen bijdragen en zo andere noorderlingen te helpen. Via deze weg wil ik hen dan ook bedanken voor hun bijdrage”, zegt Poiesz' commercieel manager Richard Poiesz. “We beseffen ons dat er veel mensen zijn die moeite hebben met rondkomen en dat elke dag voldoende eten hebben helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Door de Voedselbank te steunen willen we deze mensen helpen.”

Caroline van der Graaf, bestuurslid fondsenwerving Voedselbanken Nederland: “De inflatie, stijgende prijzen, een torenhoge energierekening: steeds meer mensen kunnen de eindjes niet meer aan elkaar knopen en kloppen aan bij de Voedselbank. We zien een stijging van het aantal klanten en zijn daarom zeer blij met deze donatie.”

Bron: Levensmiddelenkrant