Ongetiteld.jpg

Fabrikanten

Royal Swinkels is de nieuwe naam voor Brabantse brouwerij

LIESHOUT – Royal Swinkels is de nieuwe, kortere naam voor Royal Swinkels Family Brewers. Tegelijk krijgt de huisstijl een update. Volgens het bedrijf dekte de oude naam niet meer alle bedrijfsactiviteiten.

Redactie |

Ceo Peer Swinkels licht toe: “Ons bedrijf is continu in ontwikkeling. Voorop staat dat we waarde blijven creëren voor iedereen die onderdeel is van onze familie: van klanten tot medewerkers en van aandeelhouders tot de wereld om ons heen. Als familiebedrijf denken we daarbij niet in jaren maar in generaties en werken we er continue aan om samen te winnen en slimmer, maar ook duurzamer te ondernemen. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we onze naam verder willen aanpassen zodat deze nog beter past bij al onze activiteiten. Royal Swinkels is eenvoudig en krachtig. Samen staan we voor één familie, één team: One Swinkels.”

Het bedrijf heeft ook een nieuw logo dat bestaat uit een schild dat symbool staat voor een familiewapen, met een gestileerde ‘S’ en een kroon die het predicaat Koninklijk vertegenwoordigd. De wijzigingen worden de komende tijd stap voor stap ingevoerd, meldt het bedrijf. Er zullen geen materialen worden weggegooid die nog bruikbaar zijn. Dat sluit aan bij de ambities van het de brouwer. Bij de onderliggende merken verandert er niets.

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops

Lees meer over: