492823-JET6-7bcef2-original-1688741190.jpg

E-commerce

Samenwerking Spar en Thuisbezorgd.nl breidt uit

WAALWIJK – Spar en Thuisbezorgd.nl gaan de samenwerking uitbreiden naar meer dan 50 winkels. Na een succesvolle pilot met een aantal winkels, kunnen klanten nu bij meer dan 50 vestigingen kiezen uit een assortiment van 900 artikelen. De bestelling wordt dan binnen 35 minuten na bestellen bij de klant bezorgd.

Redactie |

De artikelen kunnen via de app of website van Thuisbezord.nl worden besteld. In de winkel van de desbetreffende Spar-ondernemer worden de verse producten gemaakt en de boodschappen verzameld. “Onze klanten waarderen het gemak, de ruime keuze en de service van het bestellen van boodschappen via Thuisbezorgd.nl. De uitbreiding van de samenwerking met Spar onderstreept dat het bezorgen van boodschappen en non-food assortiment niet meer is weg te denken voor Nederlandse huishoudens,” zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.

Convenience
“We zijn blij dat de succesvolle pilot heeft uitgewezen dat er veel potentie is in de buurten, wijken en steden om naast het foodserviceassortiment ook boodschappen te laten bezorgen”, voegt John van der Ent, ceo Spar Nederland, toe. “Met de combinatie van het grote netwerk en eigen bezorgers van Thuisbezorgd.nl voegt dit mooie additionele omzet toe voor onze zelfstandige ondernemers. Hiermee maken we weer een vervolgstap richting onze missie van king of convenience.”

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: