Hall-spar international.jpg

Formules

Spar International krijgt nieuwe voorzitter

MALTA – Op het 67ste Spar Congres in Malta is Dominic Hall verkozen als voorzitter van Spar International. Hall is de achtste voorzitter van de organisatie en de eerste Brit die deze functie vervult. Spar International is ’s werelds grootste vrijwillige voedingsnetwerk voor de detailhandel.

Redactie |

Hall is managing director van James Hall & Co, een van de vijf Spar-groothandels van het Verenigd Koninkrijk en opereert voornamelijk in het Noorden van Engeland. Het bedrijf was een van de drijvende krachten bij de introductie van Spar in het VK in de jaren vijftig van de vorige eeuw.

Hall heeft een schat aan ervaring als vijfde generatie leidinggevenden in het bedrijf. Hij is sinds 2007 lid van het bestuur van Spar UK Food Distributors, was voorzitter van de National Guild van Spar UK dn is sinds 2017 lid van de raad van toezicht van Spar International.

Dankbaar
Over zijn verkiezing zei Dominic Hall: “Ik ben vereerd en opgewonden om de rol van president van Spar International op mij te nemen. Spar is een internationaal gerenommeerde organisatie en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om samen te werken met het bestuur en de Spar-landenorganisaties om gezamenlijk het merk Spar te laten groeien en ontwikkelen. Spar heeft een trotse geschiedenis op het gebied van de detailhandel in levensmiddelen en naarmate we verder komen, ben ik vastbesloten om voort te bouwen op deze erfenis en de groei te stimuleren. Samen zullen we blijven voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten en een positieve impact maken op lokale gemeenschappen over de hele wereld. Ik maak van deze gelegenheid gebruik om mijn collega-bestuursleden te bedanken voor hun vertrouwen en deze benoeming.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops