Bob Tullemans nieuwe algemeen directeur Hero Benelux.jpg Bob Tullemans. Foto: Hero Benelux

Fabrikanten

Tullemans nieuwe algemeen directeur Hero Benelux

BREDA – Bob Tullemans is sinds begin juni de nieuwe algemeen directeur van Hero Benelux. Hij volgt in de functie Jasper Aansorgh op, die al in februari het bedrijf verliet. De afgelopen maanden werden de taken waargenomen door Jim Frandsen, general manager Noord-Europa.

Redactie |

Tullemans heeft een ruime ervaring in de foodsector. Hij werkte in zijn carrière onder andere bij Heineken als project manager, en vervulde diverse functies bij Procter & Gamble. In de vijftien jaar bij het bedrijf klom hij op van accountmanager tot senior director e-commerce voor Frankrijk, België en Nederland. Na een korte uitstap in de B2B-softwarewereld bij Salesforce en Qualtrics keert hij nu weer terug in de foodsector.

“Ik wil samen groeien met onze partners. We hebben zoveel mooie producten, gave plannen en collega’s die barsten van de kennis en energie. De ambitie is er in overvloed. We finaliseren onze hernieuwde visie en met een strategisch sterke basis gaan we nu een volgende fase aanboren. En die wordt mooi! Samen - zowel met onze gewaardeerde partners als onze collega’s - wakkeren we Hero’s vuur opnieuw aan en tillen we de core categorieën naar een nieuw level. Ik kijk ernaar uit om elkaar snel te zien en spreken”, aldus Tullemans.

Bron: Levensmiddelenkrant