Merle Koomans.jpg Merle Koomans van den Dries, directeur biologische coöperatie Odin Foto: Odin

Formules

Tweede Odin in Den Haag

DEN HAAG – De hofstad krijgt er een tweede biologische Odin-winkel bij. Voor de winkelketen wordt dat vestiging nummer 37. De winkel komt in de Bankastraat, in het pand waar tot eind vorig jaar natuurvoedingswinkel De Kruidentuin was gevestigd.

Redactie |

De opening staat gepland voor half mei. In de tussentijd wordt het pand grondig opgeknapt en wordt de winkeloppervlakte verdubbeld. “Voordat de winkel open kan moet er nog heel wat gebeuren”, licht Merle Koomans, directeur van Odin, toe. “Het is een mooi maar oud pand dat hier en daar wel wat vernieuwing kan gebruiken. Daarnaast hebben we met de verhuurders afgesproken dat we de winkelruimte groter mogen maken. Superfijn, want dat betekent dat we straks een lekkere ruime winkel hebben met een mooi compleet biologisch en biodynamisch assortiment. De verbouwingswerkzaamheden worden op dit moment gepland. Zodra we de openingsdatum scherp hebben, zullen we deze uiteraard communiceren.”

Begrip
“De Kruidentuin was natuurlijk jarenlang een begrip in de Bankastraat. Toen de winkel moest stoppen, hebben we uiteraard gekeken of de locatie voor ons interessant zou zijn”, vertelt Koomans. “De Archipelbuurt is een hele goede buurt en de winkel wordt een mooie aanvulling op onze andere winkel in de Aert van der Goesstraat. Die is wat aan de kleine kant en de klanten die lid zijn van onze coöperatie vragen al langer of er niet een tweede winkel bij kan komen”, vult collega-directielid Jacqueline de Kool aan.

Bron: Levensmiddelenkrant