Yummygums (3).jpg

Fabrikanten

Yummygums groeit door sharefunding

AMSTERDAM – Yummygums heeft binnen drie dagen meer dan 1 miljoen euro aan groeikapitaal opgehaald in een sharefunding-campagne. Het merk van de fruitige vitamine gummies gaat het geld inzetten om nog verder te groeien, ook in het buitenland. Vanwege het snelle succes van de campagne is het streefbedrag nu verhoogd naar 1,3 miljoen euro. Hierdoor kunnen meer mensen deelnemen.

Redactie |

“De campagne loopt nog enkele weken en we willen het liefst al onze fans kunnen verwelkomen. We hebben het doelbedrag nu al twee keer verhoogd, maar dat houdt natuurlijk een keer op”, vertelt Ruben Balian, ceo van Yummygums. “Onze fans geloven in onze missie en vinden het maar wat mooi om er op deze manier onderdeel van uit te kunnen maken.” Met sharefunding kan iedereen voor een vast bedrag per aandeel meedoen.

Het bedrijf heeft al in maart het team versterkt om de groei mogelijk te maken. Met de nu opgehaalde financiering wordt het mogelijk om de aanwezigheid van de producten in de retail te vergroten in binnen- en buitenland. Dit jaar hoopt het bedrijf vijf nieuwe producten in de markt te zetten.

Bron: Levensmiddelenkrant