Ruben-bijl.jpg Links Ruben Hijl, rechts Tim Wolters

Fabrikanten

Yummygums versterkt team

AMSTERDAM – Vitaminegummiemerk Yummygums heeft het team versterkt met de komst van Ruben Hijl en Tim Wolters. Ruben Hijl wordt is met ingang van vandaag de nieuwe head of sales. Tim Wolters start vandaag bij het bedrijf als head of product.

Redactie |

Hijl komt van duurzaam chocolademerk Tony’s Chocolonely waar hij ook werkte als head of sales. “Het enthousiasme en het ondernemerschap van het kleine team, in combinatie met alle internationale kansen, waren doorslaggevend voor mijn keuze”, zegt Hijl. “Ik kan het commerciële stuk bij Yummygums verder uitbouwen. Er ligt een prachtig premium product waarmee we voorlopen op de standaard en je voelt dat het team intrinsiek gemotiveerd is om te groeien. Onze ambitie is groot: we willen wereldwijd de beste zijn, en daarmee de preferred partner worden voor grote retail partners.”

Wolters werkte tot 2022 bij Vitaminstore waar hij onder andere functies vervulde in de logistiek en als category & product manager. Afgelopen jaar was hij medeoprichter van Vitamines.com. “Yummygums heeft als doel mensen te laten genieten van gezonde gewoontes. Met mijn kennis en ervaring wil ik het merk naar het volgende niveau tillen op het gebied van productontwikkeling. Ik voorzie dat gummies een enorme vlucht gaan nemen in gebruik; en er is nog zoveel mogelijk op het gebied van innovatie om mensen uit te laten kijken naar een gezonde leefstijl”, vertelt Wolters.

Bron: Levensmiddelenkrant