Odin Amsterdam-Noord.jpg

Formules

Amsterdam-Noord verheugt zich op komst biologische super Odin

AMSTERDAM – Biologische foodcoop Odin opent dit voorjaar de eerste speciaalzaak in Amsterdam-Noord. Het is de 38e winkel van Odin. Medio mei verwacht The Bow, een woontoren in de nieuwe wijk aan de Docklandseweg, de oplevering.

Redactie |

“Amsterdamse leden van coöperatie Odin vragen al jaren met grote regelmaat of er niet een Odin-winkel in Amsterdam-Noord kan komen, naast de zes andere winkels die we al in Amsterdam hebben”, vertelt Odin-directeur Merle Koomans van den Dries. “Tot op heden is er namelijk nog geen enkele biologische winkel in dit stadsdeel. We zochten al langer naar een geschikte locatie aan de overkant van het IJ en zijn dan ook superblij dat we die nu hebben gevonden.”

Biologisch en biodynamisch
“Begin april ontvangen we de sleutel van het winkelpand, maar dan zit er nog echt helemaal niks in. Geen vloer, geen toilet, geen meterkast”, vertelt Odin-directielid Jacqueline de Kool. “Dat betekent dat er nog even flink geklust moet worden voordat de winkel open kan. Zodra we de openingsdatum weten, zullen we dat communiceren. Omdat met de opening een lang gekoesterde wens in vervulling gaat, gaan we daar natuurlijk een feestje van maken. De winkel heeft een mooi formaat dat goed bij Odin past, niet te groot en niet te klein”, vervolgt ze. “Klanten kunnen er straks terecht voor een compleet assortiment biologische en biodynamische producten.”

Lid worden
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Amsterdam-Noord lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruikmaken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. 

Bron: Levensmiddelenkrant