Beyond Tenders.JPG

Introducties

Beyond Meat komt met chicken-style assortiment

AMSTERDAM – Beyond Meat introduceert haar plantaardige chicken-style assortiment in Nederland. Eerder bracht de producent van plantaardige vleesvervangers rundvlees- en varkensvleesachtige producten naar de winkel.

Redactie |

Beyond Meat probeert haar producten zo te ontwikkelen dat ze qua structuur, bereidingswijze en smaak voldoen aan de verwachtingen van de consumenten die kiezen voor plantaardige alternatieven. Kenny Mayoral, r&d director EMEA, Beyond Meat: “In onze zoektocht om plantaardig vlees toegankelijker te maken, passen we ons portfolio voortdurend aan en verfijnen we het om aan de verschillende Europese smaakvoorkeuren te voldoen. We zijn verheugd om ons nieuwe assortiment Beyond Chicken-Style-producten te introduceren, met de heerlijke smaak die onze klanten van ons kunnen verwachten, op een planeetvriendelijke manier.”

Voor de productie van het chicken-style assortiment worden onder andere tuinbonen voor de eiwitten gebruikt. Het assortiment bestaat uit de Beyond Burger, Beyond Schnitzel en Beyond Tenders.

Beyond Burger Chicken Style hero flag.JPG
Beyond Schnitzel harvest bowl-EvaLia.JPG
Beyond Schnitzel.JPG

Bron: Levensmiddelenkrant