Boni Tuinmaatjes 2.jpg

Formules

Boni Tuinmaatjes spaarcampagne

NIJKERK – Op dierendag start Boni met een nieuwe spaaractie. Klanten van Boni kunnen tot eind november sparen voor Boni Tuinmaatjes, zes verschillende 20 centimeter grote knuffels en 76 stickers en een bijbehorend verzamelalbum. Met de Tuinmaatjes en het album met plaatjes worden met name de kinderen van Boni-klanten meegenomen naar buiten.

Redactie |

De gedachte achter de spaaractie is kinderen te leren welke dieren er om ons heen wonen en hoe belangrijk die zijn voor het milieu en de biodiversiteit. Dat kan al door rondom het eigen huis te gaan kijken. De spaarcampagne past ook bij een van de belangrijke merkwaarden van Boni, lokale betrokkenheid. Voor de supermarkt met 51 filialen betekent betrokken zijn dat zij voortdurend bezig is met wat er gebeurt in de directe omgeving.

Bij elke 15 euro krijgen klanten een spaarzegel en vier stickers. Elke week zijn er andere actieartikelen waarbij ook zegels zijn te verkrijgen. Voor een knuffel zijn zes zegels nodig en een bijbetaling van € 2,99. Het stickeralbum kost € 1,29. De actie loopt tot 28 november. Volle spaarkaarten kunnen tot en met 12 december worden ingeleverd. De actie is op=op.

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: