Frank Kloren.jpg

Formules

Cfo Frank Klören weg bij Boni

NIJKERK - Frank Klören, sinds 2014 financieel directeur bij Boni Supermarkten, heeft het bedrijf verlaten. Per 1 juni is hij niet meer werkzaam bij de discounter. Er is nog geen vervanger voor hem gevonden.

Redactie |

“Frank is de afgelopen acht en een half jaar financieel directeur bij Boni geweest. In die jaren heeft hij bijgedragen aan de goede ontwikkeling van Boni en daar zijn we hem dankbaar voor. We vinden het vertrek van Frank uiteraard jammer maar respecteren zijn keuze. Wie Frank gaat vervangen en per wanneer is nog niet bekend. Frank was naast cfo tevens onze persvoorlichter, ook op dit vlak hebben wij nog geen vervanger gevonden”, aldus een woordvoerder van Boni. 

Eind vorig jaar vierde de discounter haar 50e verjaardag. In een interview met Levensmiddelenkrant vertelt hij dat het jubileum ook voor hem persoonlijk veel betekent. “Inmiddels is Boni natuurlijk een onderdeel van mijzelf geworden. Ik vind het fijn om samen met Bouke van der Wal, een heel betrokken managementteam, middenkader, ondernemingsraad en verdere medewerkers aan Boni te bouwen.”

Bron: Levensmiddelenkrant

Lees meer over: