20180720_121804-2-dekamarkt-world-of-food-logo-amersfoort.jpg

Formules

Dekamarkt Mercatorplein Apeldoorn open na grote verbouwing

APELDOORN - Na een maandenlange verbouwing is de Dekamarkt aan het Mercatorplein in Apeldoorn eindelijk heropenend. De nieuwe zaak is volledig ingericht volgens het allernieuwste concept van de Noord-Hollandse keten. Dat betekent onder meer een groot aanbod in vers en veel aandacht voor duurzaamheid.

Alles in de winkel draait om smakelijk eten, aldus de formule, en dus zijn er veel gemaksproducten en verse producten opgenomen in het assortiment, zoals de verse noten die medewerkers in de winkel zelf branden. Ook de bloemenafdeling met bloemen en planten die vers van de veiling komen worden ‘een echte blikvanger’ genoemd. Het vlees komt uit eigen slagerij en het brood (‘lekker veel keuze’) uit eigen bakkerij. De hele dag door worden hier verse broodjes, stokbroden en gevulde koeken afgebakken. Vers gebak komt van patisserie Hoeben.

Duurzaam
Ook aan duurzaamheid is gedacht. De heropende winkel is aardgasloos en geheel voorzien van ledverlichting. In de anti-verspillingskoeling liggen producten die in verband met de houdbaarheid zijn afgeprijsd, maar nog prima geschikt zijn om te eten.

Prachtig
Supermarktmanager William Lodewijk is blij met de heropening van de winkel. “Ik vind het eindresultaat prachtig. Als je binnenkomt vallen de meubels voor een makkelijke en gezonde maaltijd echt op. Deze maaltijden uit onze eigen keuken smaken als zelf gemaakt en zijn supervers. En ik ga zeker ook mijn vrouw blij maken met zo’n mooie bos bloemen vers van de veiling.” 

Laag geprijsd
Dekamarkt gaat er prat op de prijzen scherp in de gaten te houden. Producten met een rode portemonnee en de tekst ‘Lekker Laag!’ zijn altijd laag geprijsd, maar ook andere aanbiedingen moeten klanten over de streep trekken, zoals tijdens Dolle Deka dinsdag en de Weekend 4-daagse. In de openingsweek wordt extra aandacht gegeven aan lage prijzen en dus zijn er stuntaanbiedingen, gratis producten en spaarzegels, die een kortingsvoucher van 10 euro kunnen opleveren. 

Bron: Levensmiddelenkrant