bas webshop.jpg

Ondernemers

Jumbo Bobeldijk ziet eigen webshop als extra service

NIEUWKOOP – Jumbo Bas Bobeldijk heeft een nieuwe, eigen webshop. Hier kunnen klanten de unieke producten bestellen die niet via de reguliere Jumbo-webshop kunnen worden besteld, maar wel in het assortiment van de winkels in Nieuwkoop en Amsterdam-Buitenveldert zitten.

Gerard van Oosbree |

Bobeldijk ziet de nieuwe webshop voornamelijk als extra service richting zijn klanten. “Stel dat je voor de lunch op het werk broodjes wilt halen. Dat weet je niet of alles wat je wilt hebben ook voorradig is”, zegt hij tegen Levensmiddelenkrant. “Via de webshop kan je ruim van tevoren je broodjes bestellen en wij zorgen er dan voor dat ze vers worden bereid en dat je ze kunt afhalen in een van de twee winkels”. Datzelfde geldt voor de sushi. “Dat wordt allemaal vers bereid door mijn eigen sushichefs. Het is vervelend als klanten aan het eind van de dag in de winkel komen en het is uitverkocht. Nu kunnen ze rustig vanuit huis of kantoor bestellen wat ze willen hebben en binnen een uur afhalen.”

Samenwerking
Naast zijn eigen vers belegde broodjes, poké bowls en sushi zijn er ook samenwerkingen met collega-ondernemers. Via de webshop kunnen klanten hapjespannen en gourmetschotels bestellen van de Versspecialist. Een tweede samenwerking is er met Patisserie Prenger waardoor er gebak, banket en gepersonaliseerde taarten. Ook deze producten kunnen worden opgehaald in een van beide Jumbo’s van Bas Bobeldijk, in Nieuwkoop en Amsterdam Buitenveldert. Afrekenen gaat gelijk met het bestellen dus de klanten hoeven niet meer in de rij van de kassa.

“Ik zie de webshop echt als toegevoegde waarde voor onze klanten, of het nu consumenten of bedrijven zijn”, legt Bobeldijk uit. “Rond onze winkel in Buitenveldert zitten veel kantoren. Door te bestellen via de webshop grijpen ze nooit meer mis.”

De webshop is te vinden op https://webshop.jumbobasbobeldijk.nl/

Bron: Levensmiddelenkrant