SCENARIO-4_RESTAURANT_FOOD-PICK-UP_0356-1.jpg Foto: Uber Eats

E-commerce

Gorillas assortiment ook bij Uber Eats

AMSTERDAM – Het assortiment van flitsbezorger Gorillas is met ingang van 19 december ook te bestellen via de Uber Eats-app. De bestellingen worden door koeriers van Gorillas bezorgd. De dienstverlening is in diverse grote steden beschikbaar, waaronder Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Uber Eats werkt al samen met het moederbedrijf van de flitsbezorger, Getir en ook met supermarktketen Spar. Op deze manier speelt het bedrijf in op de groeiende vraag van haar klanten om de snelle bezorging van boodschappen.

Bezorgmodel
Alexander Streefkerk, general manager Nederland bij Getir en Gorillas, benadrukt: “We zijn trots om onze samenwerking met Uber Eats uit te breiden met het Gorillas merk en met elkaar innovatieve oplossingen te bieden voor de behoeften van onze Nederlandse klanten. Met het bereik van Uber Eats en ons bezorgmodel maken we efficiënt en snel boodschappen doen nog makkelijker en toegankelijker. Onze uitgebreide selectie van lokale en internationale producten wordt nu voor een nog groter publiek toegankelijk.”

Kerstdrukte
Aukeline Tolman, general manager Nederland bij Uber Eats, voegt toe: “We zijn verheugd om Gorillas vandaag te verwelkomen bij Uber Eats in Nederland. Het is ideaal dat we net voor de kerstdrukte kunnen lanceren, zodat Uber Eats klanten eenvoudig hun kerstboodschappen bij Gorillas kunnen bestellen, zoals toetjes, kaas voor op de kaasplank en heerlijke borrelhappen, en hiermee de kerstdrukte kunnen ontlopen.”

Bron: Levensmiddelenkrant / Out.of.Home Shops