Jeffrey Jansen cco Hoogvliet.jpg

Formules

Hoogvliet benoemt Jeffrey Jansen tot nieuwe cco

BLEISWIJK – Jeffrey Jansen wordt de nieuwe commercieel directeur van Hoogvliet. Zijn benoeming gaat in op 1 juli aanstaande. Hij vult de positie in die vrijkwam nadat Edwin de Maa per 1 juni 2023 tot ceo werd benoemd.

Redactie |

Jeffrey Jansen heeft ruime ervaring in de supermarktbranche. Bij C1000 vervulde hij 10 jaar commerciële functies, waaronder die van commercieel directeur. Bij Jumbo was hij strategiedirecteur formule. In 2017 maakte hij de overstap naar La Place om in 2019 als commercieel directeur bij Bakker Bart te beginnen. 

Met zijn benoeming is hij weer terug in het supermarktwezen. “Hoogvliet is een bijzondere speler in het supermarktlandschap met een ijzersterke positionering als het gaat om wat de hedendaagse klant wil. Ik kijk ernaar uit om de formule verder te versterken", aldus Jansen. Ook De Maa is verheugd met de benoeming: “Met de komst van Jeffrey Jansen is de directie van Hoogvliet Super versterkt met veel commerciële retailervaring en kennis, wat goed past bij onze ambitie. Samen met de ruim 6.000 medewerkers maken wij ons gereed voor de volgende fase van het bedrijf. Met veel vertrouwen en plezier kijk ik uit naar de samenwerking."

Bron: Levensmiddelenkrant