Jan Linders Haelen.jpg De Jan Linders-vestiging in Haelen

Formules

Jan Linders verkoopt twee winkels aan Heerschap Groep

NIEUW BERGEN – Jan Linders heeft de winkels in Haelen en Roggel verkocht aan Heerschap Groep, een belangrijke franchisenemer van Albert Heijn in Zuid-Limburg. De winkels zijn gevestigd in het gebeid dat Albert Heijn heeft toegewezen aan Heerschap Groep. Hierdoor is het niet mogelijk voor Jan Linders de winkels zelf te openen onder de vlag van AH.

Redactie |

De Jan Linders in Haelen zal door Heerschap Groep worden omgebouwd tot Albert Heijn en het personeel komt daar ook in dienst. Voor de winkel in Roggel is het nog onduidelijk of het een Albert Heijn wordt of een andere formule. Volgens Jan Linders ‘gaat Heerschap Groep op zoek naar een nieuwe supermarktinvulling, om er zo voor te zorgen dat er in het dorp een supermarkt blijft.’ Na de overdracht van de winkels in de tweede helft van het jaar krijgt het personeel van Roggel een passende functie aangeboden in een andere Jan Linders-vestiging.

Jan Linders Roggel.jpg De Jan Linders-vestiging in Roggel

Heerschap Groep is een familiebedrijf dat op dit moment zes Albert Heijn franchisewinkels exploiteert in de regio Weert.

Bron: Levensmiddelenkrant